Altijd al eens willen schilderen? Dit is je kans! Plan samen een workshop en ga de uitdaging aan met kwast, verf, krijt en spatel op diverse ondergronden. Ik laat je kennismaken met verschillende technieken en je gaat met een tof eindprodukt naar huis.

 

WORKSHOP 1 VERFDRUK

In deze workshop laat ik je ervaren hoe je met verf op een glasplaat je eigen monoprint kunt opzetten. Het leuke van deze techniek is dat het een heel spontane componet in zich heeft en er altijd mooie stukken uit het geheel te halen zijn. Gegarandeerd resultaat. Al staat het plezier en het ervaren voorop!

 

WORKSHOP 2 COLLAGE

Allereerst maak je een achtergrond met verf en andere materialen. Hierin ga je kijken wat er onstaat en voeg je knipsels uit tijdschriften toe om een nieuw beeld te maken. Zo krijg je een combinatie van abtract en figuratief werk wat met eenvoudige ingrepen tot verrassende, soms humoristische kunstwerkjes kan leiden.

 

WORKSHOP 3 IN DE MIX

In deze workshop leer je hoe je met verschillende materialen naast het traditionele schildersdoek kunt komen tot een fraai beeld. Je voegt er een 3 dimensionale component aan toe. Laat je verrassen door dat wat er al is, en voeg er je eigen kijk en creativiteit toe.

 

WORKSHOP OP LOCATIE

Ik werk graag met je op locatie! Met mijn atelier op wielen rijd ik graag mijn hebben en houden bij je voor. Of je nu een leuke dag wilt organiseren voor vriendinnen, een mantelzorger wil verwennen of zelfs je dementerende ouder een plezier wil doen de penseel ter hand te nemen, alles is bespreekbaar. Ik maak graag iets bijzonders op maat voor je.

Maak een Gratis Website met JouwWeb